Over ons

From Wolf’s Legacy is ontstaan uit onze voorliefde voor de Tamaskan. Begin 2016 is de kennel door ons opgericht, om zo informatie te kunnen verschaffen over het ras, de Nederlandse Tamaskan Club en onze honden.

Velen binnen de Nederlandse Tamaskan Club zullen ons, Carlo en Imara, wel kennen. Dit omdat we nauw betrokken zijn bij de Club en proberen regelmatig op wandelingen of evenementen aanwezig te zijn. Wij wonen sinds begin 2016 in Axel, Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij de Belgische grens dus! Ons huis is vrij gelegen en omringd met polders, waar we iedere dag weer uren wandelplezier beleven!

 Carlo

Carlo is in 1988 geboren in Vlaardingen, Zuid-Holland. Daar is hij de eerste 15 jaar van zijn leven opgegroeit. Vervolgens is hij met zijn familie naar Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) verhuist. Daar heeft hij gewoond totdat hij Imara heeft leren kennen in Antwerpen. Zijn hele leven is Carlo omringt geweest met honden, hij weet dan ook niet beter dan dat honden deel uitmaken van het gezin. Toen hij in Imara een partner vond die net zo gek is op honden, duurde het dan ook niet lang voordat ze samen hun eerste hond hadden: Tamaskan Noah. Carlo is werkzaam in een staalfabriek (Arcelor Mittal) in België, waar hij veel dagen maakt op onregelmatige tijden. Gelukkig kunnen onze Tamaskans deze onregelmatigheid aan!

 

Imara

Imara is 2 jaar later geboren toen zij nog geen 300 meter van Carlo woonde, in Vlaardingen. Rond de middelbare school periode is zij verhuist met haar moeder en zus naar Nieuw en Sint Joosland in Zeeland. Een aantal jaar later verhuisden zij weer terug naar Vlaardingen. Tijdens een weekendje stappen met een vriendin kwam zij in Antwerpen terecht, waar zij Carlo heeft leren kennen.

Nadat Carlo in eerste instantie naar Vlaardingen is verhuisd, zijn we samen in 2016 terug naar Zeeuws-Vlaanderen gegaan. Imara is werkzaam als Assistent Accountancy bij Accon AVM in Oostburg, en werkt daar parttime. Daarnaast is zij penningmeester van de Nederlandse Tamaskan Club. Naast deze werkzaamheden heeft zij alle tijd voor onze Noah en Rayza.

 

From Wolf’s Legacy

De kennel is in eerste instantie ontstaan om geïnteresseerden openheid van zaken te geven met betrekking tot Noah. Noah is sinds 2016 beschikbaar als dekreu. Het leek ons prettig om een website te maken waar iedereen zijn testresultaten kan bekijken. Noah’s testresultaten vind je dan ook hier.

 

Sinds mei 2016 hebben wij Rayza in ons gezinnetje opgenomen. Rayza heeft haar eerste 3 levensjaren doorgebracht bij Stefanie Rochat van ‘Kennel ‘van ’t Aelse Sluske’. Door persoonlijke omstandigheden heeft zij ons gevraagd of wij Rayza in ons gezinnetje op willen nemen. Na goed nadenken en een gewenningsperiode, blijkt Rayza de perfecte aanvulling voor ons gezin! Meer informatie over haar vind je hier.

Met de komst van Rayza staan wij ook open voor eventuele toekomstige nestjes. Op dit moment staat er een nestje gepland voor Rayza! Meer informatie vind je hier.